loading
  • (+34) 937 265 500
  • DL - DV de 07:45h a 21:00h
  • C. Pare Sallarès, 2C, 08201, Sabadell, Barcelona.
FILOSOFIA
Coneix el centre

SERVEIS I OBJECTIUS

Poder atendre, acompanyar dones i homes en totes les etapes de la seva vida des de la infantesa, l’adolescència, l’edat adulta fins a la vellesa és per si un motiu de responsabilitat que ens enorgulleix. Aquest és el sentit de Centre Mèdic Sabadell, el tractament i benestar dels nostres pacients.

Centre Mèdic Sabadell aporta més de trenta anys d’experiència dedicats exclusivament a l’assistència sanitària privada. Treballem amb totes les mútues de salut, com també en l’àmbit particular amb l’objectiu d’oferir als pacients totes les garanties.

Això ens permet assolir l’objectiu d’aquest projecte, atendre de forma integral als nostres pacients amb excel·lents professionals especialistes. La nostra filosofia no és només cobrir totes les especialitats mèdiques sinó donar-li un sentit de treball en equip, integració multidisciplinària i atenció que permeti tenir un control absolut sobre la salut i el benestar dels nostres pacients.

Poder atendre, acompanyar dones i homes en totes les etapes de la seva vida des de la infantesa, l’adolescència, l’edat adulta fins a la vellesa és per si un motiu de responsabilitat que ens enorgulleix. Aquest és el sentit de Centre Mèdic Sabadell, el tractament i benestar dels nostres pacients.

FILOSOFIA
Instal·lacions i tecnologia

El nostre centre es troba en una ubicació privilegiada al cor de Sabadell, al carrer Pare Sallarés, número 2C. Aquest edifici renovat és un lloc en constant evolució, on estem ampliant constantment la gamma d’especialitats per proporcionar un diagnòstic i tractament complet per a tots els nostres pacients.

Disposem de sales àmplies i acollidores, amb molta llum natural que entra a través de les grans finestres, creant un espai còmode i acollidor.

Els nostres passadissos són amples i tenim accés totalment adaptat per a aquelles persones amb mobilitat reduïda, garantint així un entorn inclusiu i acollidor per a tots.

Cada despatx està especialment dissenyat per adaptar-se a les seves necessitats i oferir espai i llum natural perquè, tant el metge com al pacient, puguin desenvolupar la seva activitat de manera còmoda i agradable.

Invertim en l’equipament i la millor tecnologia per garantir i obtenir els diagnòstics més adequats. El centre compta amb equipament d’última generació adaptat a totes les necessitats. A més, tots els espais estan especialment dissenyats per al correcte ús i manteniment de l’equipamen.

FILOSOFIA
Història

Els orígens es remunten l’any 1985 en què neix al Passeig Manresa de la ciutat de Sabadell, un petit centre de diversos despatxos mèdics amb unes quantes dosis de vocació, il·lusió, fidelitat per oferir als pacients totes les seves necessitats.

A la vegada, es comença amb la creació d’un servei d’urgències domiciliàries, pioner el Dr. Galofré en aquest camp des de llavors, donant servei a tot el Vallès Occidental.

És l’any 2001 on Centre Mèdic Sabadell comença a créixer i es trasllada al carrer Pare Sallarés, 2 C per oferir el màxim d’especialitats i serveis mèdics perquè el pacient tingui cobertes totes les seves necessitats en un sol centre. Actualment, som un centre a prop de 70 professionals, metges, llicenciats i auxiliars d’infermeria amb 25 consultes i amb un quiròfan per petites intervencions locals que vetllem per la salut, el benestar de tots els nostres pacients.

L’objectiu de l’actual direcció és mantenir viu el Centre Mèdic Sabadell amb els valors que va crear del Dr. Galofré oferint la màxima cobertura a tots els nostres pacients, tant privats com mutualistes de Sabadell i de tot el Vallès.

Dr. Antoni Galofré Figueras, Sabadell, 1957
Metge de Família i General, Metge Especialista en Cirurgia General.
núm. Col·legiat 15081

El Dr. Galofré continua sent l’ànima del Centre Mèdic. Els valors que va instaurar, conjuntament amb el tracte, l’exigència, l’eficàcia i el coneixement i l’experiència fa que tot el treball conjunt de tots el seu equip mèdic de professionals siguin fonamentals perquè Centre Mèdic Sabadell continuï sent el punt de referència de la sanitat de Sabadell.

Gràcies a tots els pacients per confiar en nosaltres.